Onze missie

Onze belangrijkste doelstelling is het leveren van topkwaliteit op maat. Om dat te bereiken, gaan we een duurzame samenwerking met je aan waarin jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Om tot de best mogelijke kwaliteit te komen:

Waarden en normen_icoon_2

Samenwerking

Wij streven steeds naar een duurzame samenwerking. Door elk project integraal aan te pakken, garanderen we jouw tevredenheid.
Waarden en normen_icoon_1

Engagement

Iedereen bij Vorsselmans neemt continu zijn verantwoordelijkheid op. We werken op een eerlijke en oprechte manier met jou samen en komen elke gemaakte afspraak na.
Waarden en normen_icoon_3

Excellentie

Door onze ervaring en expertise op een efficiënte manier in te zetten, leveren wij keer op keer topkwaliteit. Onze excellentie bewijzen we niet enkel op korte termijn, maar vooral ook op lange termijn.

Garanties

Een keuze voor zonnepanelen is een lange termijn keuze. Kwaliteit is daarom van cruciaal belang. Dankzij ons ijzersterk team en onfeilbaar materiaal kunnen wij deze kwaliteit garanderen zodat je kan blijven genieten van jouw zonnepanelen.

Wij zijn niet zomaar een leverancier, wij zijn jouw duurzame partner! Dat zal je merken voor, tijdens en na onze samenwerking. Verwacht een familiale service met veel betrokkenheid en direct persoonlijk contact. Wij laten jouw project pas los als het perfect gerealiseerd is.

Je vindt bij Vorsselmans een 180-koppig team van vakspecialisten. We zijn opgeleid, getraind én ervaren in onze activiteiten. Je mag er dus zeker van zijn dat onze voorstellen en ideeën beantwoorden aan jouw unieke bouwsituatie en dat onze oplossingen steeds van topkwaliteit zijn.

0
realisaties
0 MWh
totale opgewekte groene energie
0
zonnepanelen

Vorsselmans is een familiebedrijf

Familiebedrijf Vorsselmans is al sinds 2007 jouw duurzame partner voor het plaatsen van zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen.

Bovendien zijn we al sinds 1972 jouw specialist voor het ontwerpen, installeren en monteren van ramen en complexe gevelconstructies van topkwaliteit. Reken dus op bijna 50 jaar vakmanschap en een team van 180 specialisten!

Het Vorsselmans team

Mark Vorsselmans

Directie

Gert Boden

Directie

Tom Anrijs

Verkoop

Philip Van Hooydonck

Verkoop

Nico Jacobs

Projectleiding

Julie Hoefnagels

Administratie

Katleen Grootjans

Administratie & Marketing

Kim Vanhout

Electricien

Patrick

Electricien

Robin

Jenthe

Jasper

Gianni

Bram

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem gerust contact op met ons en we helpen je graag verder! Je kan ons telefonisch en via mail contacteren of maak een afspraak en kom langs.

Contact

Wuustwezelseweg 95,
2990 Loenhout
België

+32 3 690 04 40

solar@vorsselmans.be

Ramen en deuren

Social media

Brochure

Ontdek alle informatie over Vorsselmans en zonnepanelen in onze brochure.

© All rights reserved.

Brochure

Ontdek alle informatie Vorsselmans en Zonnepanelen in onze brochure.

Bedankt voor jouw interesse in Vorsselmans

We nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Meer info? Klik hier voor een overzicht van onze nuttige artikels.