Zonnepanelen zijn een goede keuze voor bedrijven

Uiteraard zijn zonnepanelen ook interessant voor bedrijven. Als KMO kan je namelijk rekenen op verschillende steunmaatregelen. Deze maatregelen gelden voor grotere zonnepaneleninstallaties met een vermogen vanaf 10 kW.

Tendersysteem

Sinds 1 april 2021 wordt er een tendersysteem opgericht voor PV-projecten tussen 40 kW en 2MW en verdwijnt het GSC systeem voor nieuwe installaties. Voor extra informatie hierover kan je steeds terecht bij één van onze verkopers.

Premies voor bedrijven

Om de investering in zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken voor het bedrijfsleven, bestaan er tal van subsidies. Wanneer jouw bedrijf voldoet aan bepaalde vereisten zijn deze zelfs combineerbaar.

Benieuwd naar jouw mogelijke voordelen? Neem dan contact op met Vorsselmans.

Meer over subsidies

Energiebesparende maatregelen

Installaties met een omvormervermogen groter dan 10 kVA vragen om een andere aanpak dan particuliere installaties. A.d.h.v. je verbruiksgegevens en je dakoppervlakte bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Bovendien kan je als bedrijf gebruik maken van een verhoogde investeringsaftrek van 13,5 %. Aangezien het om energiebesparende maatregelen gaat, komen alle vennootschappen hiervoor in aanmerking.

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Heb je vragen of wens je meer informatie over premies en subsidies? Neem gerust contact op met ons en we helpen je graag verder! Je kan ons telefonisch en via mail contacteren of maak een afspraak en kom langs.

Veelgestelde vragen over premies en subsidies voor zonnepanelen

Bedrijven die energiebesparende investeringen doen, mogen gebruik maken van een verhoogde investeringsaftrek van 13,5%. Vraag hierover gerust informatie bij onze verkopers. 

Op basis van het verbruik, de beschikbare dakoppervlakte en de oriëntering ervan bepalen we hoeveel zonnepanelen je idealiter legt.

De elektriciteit die jouw zonnepanelen produceren, moet je niet aankopen via het net. Deze besparing betaalt jouw installatie terug. Hoe groter het aandeel van je verbruik bestaat uit zelf opgewekte energie, hoe sneller je installatie is terugverdiend. 

Contact

Wuustwezelseweg 95,
2990 Loenhout
België

+32 3 690 04 40

solar@vorsselmans.be

Ramen en deuren

Social media

Brochure

Ontdek alle informatie over Vorsselmans en zonnepanelen in onze brochure.

© All rights reserved.

Brochure

Ontdek alle informatie Vorsselmans en Zonnepanelen in onze brochure.

Bedankt voor jouw interesse in Vorsselmans

We nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Meer info? Klik hier voor een overzicht van onze nuttige artikels.